Fürdés 50 - Kaqun Hévíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


Fürdés 50 perc

A KAQUN fürdővíz , amely vezetékes víz alapú többszörös szűrés, lágyítás után kerül az elektrolitikus rendszerbe; 16-18 mg/l oxigéntartalommal, pH 8-9 értékkel 37 Celsius fokos hőmérsékleten kerül a kádba. A tiszta fürdővíz és gyógyvizek cca 0.3% oldott oxigént tartalmaznak; a Kaqun 7.4%-ban tárol oxigént, mely stabil, nem buborékos, nem párolog el a kádból. A vízbe merült emberi test a vízben lévő oxigént diffzió révén a bőrön és a kapilláris ereken keresztül is felveszi. A fürdéssel olyan nagy mennyiségű oxigén jut a szervezetbe, amely semmilyen más sporttevékenységgel, fokozott légzéssel nem érhető el. Egy jótékony pH eltolódás zajlik le a szervezetben, amely révén beindulnak a normális életfolyamatok pl. gyors sebgyógyulás.
A Kaqun víz ajánlott minden olyan esetben, amikor a szervezet immunrendszerének támogatásra van szüksége. A Kaqun víz nem csak erősíti védekezőképességünket, hanem egyben építi is immunrendszerünket.
A Kaqun vízben alkalmanként 50 percig tart egy fürdés. Naponta maximum 3- szor lehet megfürdeni. A kúra mértékét az egészséges embernél a közérzet javulása, a betegeknél a panaszok súlyossága szabja meg. A fürdés alkalmával a víz felhajtó ereje jó hatással van az izmokra és ízületekre, nyugtató pihentető hatása segíthet a mindennapi stressz leküzdésében.
A Kaqun fürdővíz kádfürdő formájában a Kaqun Klubbkban vehető igénybe.

A KAQUN fürdővíznek 200- szoros parceális nyomása bizonyított.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz