Jade masszazs - Kaqun Hévíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


WellSPpa Perfect Jade Masszázságy

A jáde köves masszázságy rendkívül hatékonyan többrétű hatásával segíti a jó közérzetmegőrzését, meglévő problémák esetén támogatja a legkülönbözőbb terápiákat. A halogén lámpákkal átmelegített jáde kövek, valamint a gerinc mentén finoman, csúszó mozgással haladó masszázs megnyitja a meridiánokat és jótékony energiával tölti fel a testet. A görgők az akupresszúrás pontoknál megállva ellazítják az izmokat, így segítve a pontokhoz tartozó szervek működésének javítását.
Érdekességek a jade kőről:
A jáde egy olyan féldrágakő, amit a keleti gyógyászatban már évszázadok óta használnak, így mára már jól ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatása. A kő rezgései megegyeznek az emberi test rezgéseivel, bejutnak a test belsejébe az egészséges szerv rezgéseit sugározva a beteg testrészek felé. Így javul a sejtek közötti kommunikáció és anyagcsere. Ennek következtében erősödik az immunrendszer, nő a vitalitás és a szervezet képessé válik arra, hogy öngyógyító mechanizmusait megerősítse.
A kezelés eredménye: Erősödik az immunrendszer, enyhülnek az ízületi- és izomfájdalmak, a zsibbadások megszűnnek, nő a vitalitás, javul a közérzetünk, javul a fizikai, szellemi és lelki állapotunk.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz