Mela Night - Kaqun Hévíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


A melatonin
egy természetes hormon, mely az ébrenléti és alvási ciklusainkat szabályozza. Továbbá a melatonin a sejtjeink egészségi állapotában játszik szerepet azzal, hogy a sejtmembránon könnyedén átjutva védi azokat a szabadgyökök támadásai ellen. Mivel szükség van rá az alvási/ébrenlét ciklusok szabályozásához, és hogy beállítsuk a test napi ritmusát, széles körben alkalmazzák a nyugodt alvás biztosítására, mely végső soron az optimális energiaszint, az izmok regenerálódása és az általános egészségi állapot szempontjából elengedhetetlen.
A melatonin kritikus szerepet játszik a test napi ritmusának szabályozásában. A kutatások alapján a melatonin kiegészítőként történő fogyasztása elősegíti az alvást, megrövidíti az elalváshoz szükséges időt, csökkenti az éjjeli felébredések előfordulását, javítja az alvás minőségét, valamint segít szabályozni az esetleges utazás vagy műszakváltás által megzavart alvásciklusokat.
A Melatonin természetes megoldást biztosít az álmatlanság ellen a receptre kapható gyógyszerek okozta mellékhatások nélkül. Nincs másnapi kótyagosság, koncentrációzavar.
Mivel a melatonin speciális védelmet nyújt a sejtmagban található DNS számára, és mivel az agysejtekben zajló oxidációs folyamatok ellen is hat, néhány tudós azt feltételezi, hogy segíthet lelassítani az öregedés hatásait. A Melatonin a halmozott fejfájásrohamok ellen is hatásos, valamint csökkenti a szemekben jelentkező nyomást egészséges emberek esetében.
A Melatonint 1-2 órával lefekvés előtt célszerű bevenni. Szükség szerint alkalmazzuk, ne pedig minden este. Az alvás javítására napi 1-3 mg javasolt.
A melatonin egyeseknek közismerten segít a jobb alvásban, így kapta az "álomhormon" becenevet. Belső óránk szabályozása csak egyike az egészségre gyakorolt kedvező hatásainak. A tudósok széleskörű vizsgálatokra alapozva fedezték fel, hogy ez a hormon jótékony hatást gyakorol mindenre, a szívbetegségtől kezdve a cukorbetegségen át a csontok egészségéig és az elhízásig.
Összefoglava a melatonin hatékony:
• álmatlanság ellen
• immunrendszer erősítő
• nagyon erős antioxidáns
• szívbetegségek ellen
• rák kialalkulása ellen
• cukorbetegségek ellen
• az Alzheimer-kór késleltetésére
• az elhízás/túlsúlyosság ellen
1 doboz 90 db 1 mg-os tablettát tartalmaz.
NEM tartalmaz mesterséges színezéket, NEM tartalmaz ízesítőt vagy édesítőt, NEM tartalmaz tartósítószert, NEM tartalmaz cukrot, NEM tartalmaz élesztőt, NEM tartalmaz tejet, NEM tartalmaz laktózt, NEM tartalmaz szóját, NEM tartalmaz glutént, NEM tartalmaz búzát, NEM tartalmaz nátriumot, NEM tartalmaz keményítőt.
Figyelmeztetés: Gyerekektől tartsa távol a terméket! Hűvös, száraz helyen tárolja! Terhes és szoptató nőknek javasoljuk, hogy kérjék ki háziorvosuk, gyógyszerészük szakvéleményét! 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz