Natural Swiss - Kaqun Hévíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


NATURAL SWISS-ről

Minden a konyhában kezdődött. Ez a népszerű rosttartalmú testtisztító valójában egy házi recept, amely kézzel feldolgozott kerti gyógynövényeket tartalmaz. A psyllium-gyógynövény keveréket egy természetgyógyász orvos állította össze, majd megosztotta a receptet a családtagjaival és barátaival. Aztán a barátok elmondták az ő barátaiknak és így tovább...Így lett a "titkos recept" egy elismert márka, melyet a világ minden tájára szállítanak – A Clean Inside Program-ról szóló, több ezer hitelesített gyógyító történet a bizonyíték erre.

"Belül tiszta Ön?"
A természet szinte mindent biztosít ahhoz, hogy a szervezet képes legyen meggyógyítani és táplálni önmagát. Ez az oka annak, hogy miért ennyire elkötelezett a Natural Swiss a tiszta összetevők és a jól bevált gyógynövények mellett. A Natural Swiss több mint egy évtizede, világviszonylatban is vezető szerepet tölt be a természetes testtisztítás és méregtelenítés területén. Éppen ezért, miközben életben tartjuk a testtisztítás évszázados hagyományát, a Natural Swiss termékcsalád folyamatosan bővül annak érdekében, hogy olyan megoldásokat nyújtson, amelyek támogatják a teljes "test wellnesst" mai modern világunkban is. Ezt a folyamatos fejlődést és innovációt, mindezidáig egyetlen minket követő cég, sem tudta megismételni, vagy akár megközelíteni.

A Natural Swiss felülmúlhatatlan minőségű, egyedi termékek sorát készíti, csomagolja és értékesíti. A céget 2006-ban egy olyan családi vállalkozásból hoztuk létre, amelyet egy gyógyfű szakérő alapozott meg, ma pedig több mint hatvan embert foglalkoztat. Vásárolóink közé tartoznak a legnagyobb európai gyógynövényforgalmazók és gyógyszertárak, termékeinket számos gyógyövénykereskedő és orvos ajánlja Európa-szerte.

Gyógynövényeink termesztésekor, a leghatékonyabb hagyományos gazdálkodási módszereket ötvözzük a modern technológiákkal. Ellenőrzött termelőkkel működünk együtt Európa-szerte, ami egész évben biztosítja a magas minőségű termelést.

Az üzleti élet holisztikus megközelítését tekintjük követendőnek, amely lehetővé teszi egy ultramodern, kiegyensúlyozott, fenntartható és környezettudatos rendszer működtetését, és prémium minőségű, sikeres termékek készítését.


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz