plasma - Kaqun Hévíz

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

RAVO Zapper és Plazma generátor
a leghatékonyabb berendezések a világon- baktériumok,
vírusok, gombák és paraziták likvidálására

Magyarországon alig ismert kezelési módszer a betegségek kezelésére, amely több neves tudós: Royal Raymond Rife, Dr. Hulda Regerh Clark, Bob Beck, Pioré Antonie és egészen Nikola Tesla felismeréseiből származik. Ez a módszer olyan fantasztikus lehetőséget kínál fel, ami lehetővé teszi az Ön és ismerősei egészséges életét. Egy egyszerű metodika, melynek nincsenek mellékhatásai, anyagilag sem igényes. Valóságos technikai forradalom!
Alapelv: A Zapper s a Plazma a visszacsatolás alapelve szerint működik. Ez a jelenség azon az elven nyugszik, hogy minden élő organizmus „kisugároz” egy bizonyos saját fajához képest tipikus hullámzást (frekvenciát). A frekvencia mértékegysége az 1 Hertz /Hz/- egy rezgés / másodperc. Ez a rezgés minden mikroorganizmus számára specifikus s szinte változatlan. Royal Raymond Rife megállapította, hogyha ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, amely ezt előállítja, akkor egy idő után ez elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát , membránját (az emberi sejt membrán százezerszer ellenállóbb a feszültség ellen, mint a patogén mikroorganizmusok sejtmembránja) nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul, azaz deaktiválódik.    
A plazma előnyei:
A Plazma Generátor által előállított elektromágneses jellegű modulált sugárzásnak korlátlan az áthatolóképessége, közvetlenül tud hatni a sejtekre, illetve kórokozókra,  segítségével át lehet vinni egy
a célzott közegre jellemző modulációt (frekvenciát)
Rife munkássága nyomán tudjuk, hogy a plazma generátorral végzett frekvencia gyógyászat nagy hatékonysággal alkalmas a bakteriális illetve vírusos eredetű megbetegedések kezelésére. Továbbá 800 fajta betegség kezelése is lehetséges a plazma generátor segítségével.
Tapasztalja meg Ön is ennek az egyszerű módszernek a hatékonyságát. Méresse  fel milyen korokozókkal él együtt nap, mint nap , s szabaduljon meg a kellemetlen lakóktól!

www.zappertechnology.hu
www.kaqun-heviz.hu/szolgaltatasok.html
Időpont egyeztetés: Németh Anikó 0630/3698694, 0630/8787848


 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz